Valtuustotulet syttyvät taas 19.5.2024

Ajankohtaista

Valtuustotulet syttyvät taas sunnuntaina 19.5.2024 klo 18.00.  🔥Valtuustotulien* teemana on tulevana sunnuntaina ”Nuorten asiat Kempeleessä” ja tällä kertaa saamme vieraaksi Kempeleen kunnan etsivän nuorisotyön yhteyshenkilön ja nuorisopalvelujen päällikön Sanna Tauriaisen.

Etsivä nuorisotyö tarjoaa matalan kynnyksen apua, tukea ja palveluohjausta 15-28-vuotiaille kempeleläisille nuorille. Etsivä nuorisotyöntekijä voi kertoa eri palveluista ja mahdollisuuksista esim. opiskeluun, työnhakuun, asumiseen, toimeentuloon, terveyteen tai vapaa-aikaan liittyen. Kempeleen kunnan nuorisotyö on tavoitteellista peruspalvelua. Nuorisotyössä edistetään nuorten hyvinvointia, tarjotaan monipuolista, ennaltaehkäisevää lasta ja nuorta henkilökohtaisesti huomioivaa palvelua.

Nuorten asiat puhututtavat paljon. Makkaranpaiston lomassa keskustellaan vapaamuotoisesti ja matalalla kynnyksellä nuorten asioista ja nuorten palveluista. Tarvittaessa voit kysyä vinkkejä tai neuvoja.

Paikalla on myös Kempeleen kunnanvaltuutettuja, aluevaltuutettuja sekä muita teemasta kiinnostuneita. Tervetuloa porisemaan porukalla, Kempeleen demarit tarjoavat makkarat ja mehut.

Tulilla tavataan. 🔥

* Kempeleen Demarit järjestävät kevätkaudella 2024 kaikille avoimen Valtuustotulet-tapahtuman ennen jokaista kevään Kempeleen kunnanvaltuuston kokousta. Valtuustotulet syttyvät tänä keväänä Köykkyrin uusilla laavuilla (Pyrinnöntie 5, 90450 Kempele) vielä 16.6.2024 (huom. kesäkuun päivä on muuttunut) klo 18.

Valtuustotulet järjestetään säävarauksin (mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan huonon sään sattuessa sosiaalisen median kanavissa ja kotisivuillamme)