Jouluiloa kempeleläisille 2017

Eriarvoistumisen jäljet näkyvät selvästi Kempeleessäkin.  Monilla menee oikein hyvin, mutta paljon on myös heitä, joiden on laskettava joka päivä tarkasti, mihin raha riittää.

Taloudelliset vaikeudet ihmisten arjessa ovat lisääntyneet, ja vaikeita tilanteita tulee eteen erityisesti näin joulun lähestyessä. Miten luoda rahapulan keskellä joulun tunnelmaa?  Onko varaa yhteenkään joululahjaan?

Kempeleen Sosialidemokraatit ry on lahjoittanut jo monena jouluna lahjakortteja jaettavaksi vähävaraisille kempeleläisille perheille. Tänä vuonna yhdistyksemme päätti muistaa erityisesti yksinäisiä kempeleläisiä. Hyvillä mielin kävimme viikolla 50 luovuttamassa Kempeleen kunnan sosiaalijohtaja Timo Kvickille kuusi  50,00 euron lahjakorttia jaettavaksi kunnan sosiaalitoimen päättämiin kohteisiin.  Lahjakortit ovat kempeleläiseen elintarvikeliikkeeseen.

Näin vuoden päättyessä yhdistyksemme haluaa kiittää kempeleläisiä aktiivisesta yhteydenpidosta vuoden 2017 aikana. Kuntavaaleissa annoitte meille erinomaisen luottamuksen. Saimme lisättyä kunnanvaltuuston edustusta kahdella valtuutetulla. Nyt meitä on kunnan korkeimmassa päättävässä elimessä yhteensä kahdeksan. Sosialidemokraattisesta puolueesta tuli Kempeleen valtuuston toiseksi suurin ryhmä.

Kunnanhallituksella demareilla on kaksi edustajaa, Raija Juopperi ja Rita Kumpulainen, joka on myös hallituksen varapuheenjohtaja. Kunnanvaltuuston puheenjohtajuus on valtuustokauden kaksi ensimmäistä vuotta Jarmo Haapaniemen käsissä. Edustajiamme on myös valiokunnissa, toimikunnissa ja muissa merkittävissä tehtävissä.

Haluamme olla luottamuksenne arvoisia. Pitäkää meihin yhteyttä pitkin vuotta. Kertokaa huolianne ja  toiveitanne.  Tulkaa seuraamaan kunnanvaltuuston kokouksia. Tarttukaa kaupan kassalla hihasta kiinni.  Työmme kuntapäättäjänä onnistuu ainoastaan silloin, kun te kuntalaiset pidätte meihin tiiviisti yhteyttä.

Rauhallista joulun aikaa ja tulevaa uutta vuotta 2018 kaikille kempeleläisille.

Kempeleen Sosialidemokraatit ry

Rita Kumpulainen, yhdistyksen varapuheenjohtaja, kunnanhallituksen varapuheenjohtaja

Kerttu Mömmö, yhdistyksen sihteeri, seniorineuvoston jäsen